AKKADEMY
/

#1VOETBALSPORTSCHOOL

 

Welkom op de website van de AKKADEMY

In het voetbal wil je altijd 1e worden, wij zijn en blijven in ieder geval de allereerste in onze soort :) Als nummer 1 ben je natuurlijk de beste, een winnaar, een kampioen. Wij gaan niet naast onze voetbalschoenen lopen en dat over onszelf zeggen. Wat we wel doen, is vanuit onze liefde voor voetbal een speelstijl creëren, waarbij inspanning en ontspanning een team vormen. Dit zal leiden tot een club van alleen maar blije winnaars, dus maak snel je debuut bij AKKADEMY #1VOETBALSPORTSCHOOL!

 

 

 

VOETBALDAGEN

Na het succes van vorig jaar vinden in de meivakantie (2 mei - 4 mei) bij v.v GOZ de VOETBALDAGEN plaats. Drie dagen lang trainen als een echt prof en heel veel voetbalplezier beleven! Dit alles voor maar € 95,00, inclusief t-shirt en iedere dag een (sport)lunch. Ben jij een jongen of meisje tussen de 5 en 14 jaar? Schrijf je hier dan snel in!

SCHRIJF JE NU HIER IN!

Of wil je eerst meer informatie?

📞: 06-53466549

✉: info@les-management.nl

FacebookInstagramYoutubeVOETBALWEEK

De eerste week van de zomervakantie staat geheel in het teken van voetbal. Alle facetten van voetbal komen aanbod: plezier, keepen, verdedigen, aanvallen, omschakelen, passen, trappen, schieten, wedstrijden, techniek, spelletjes, attracties, straatvoetbal, freestylen etc. Meer informatie volgt snel!